Teller 4 Mijl van Sneek op 1500

0

Sneek – De 4 Mijl van Sneek is ‘DE MOOISTE 4 MIJL VAN FRIESLAND’ en vindt plaats op 29 mei. Het is een hardloopwedstrijd over 4 Engelse mijl door de historische binnenstad van Sneek, waarbij je twee keer door de Waterpoort loopt. Het is een relatief jong evenement, maar heeft nu al een vaste plek verworven op de activiteitenkalender van de bruisende stad Sneek.

Het parcours is zowel geschikt voor de ervaren wedstrijdloper als de recreant. Deelnemen is mogelijk op individuele basis, met een verenigings- of scholen team of met een business team. De kinderen kunnen meedoen aan de superleuke, sportieve AH kidsrun waarbij alle kinderen winnaars zijn.

Programma

  • 12:45 uur Warming-up AH kidsrun en routeverkenning parcours
  • 13:30 uur Start AH kidsrun (7 t/m 9 jaar)
  • 13:45 uur Start AH kidsrun (10 t/m 12 jaar)
  • 14:15 uur Prijsuitreiking AH kidsrun
  • 15:00 uur Start 4 Mijl voor de individuele loper,verenigings-/scholenloop en business run.
  • 16:00 UUR Prijsuitreiking 4 Mijl

 

ALLE WEDSTRIJDEN STARTEN VANAF DE MARKTSTRAAT. INSCHRIJVEN KAN NOG OP ZONDAG 29 MEI VANAF 11.00 UUR IN HET ATRIUM SNEEK

Reageren

X
X

Deel dit met een vriend