De Flits van Snits heeft nog steeds geen co-piloot

0

Sneek – Ondanks de vele pogingen die er zijn ondernomen, heeft Leon Brinksma, alias ‘De Flits van Snits’ nog steeds geen reserve piloot. Zijn huidige piloot is door een knieblessure voor de rest van het seizoen uitgeschakeld.

Voor Leon is dit uiterst teleurstellend. Immers: hij wil zich laten zien bij de Nederlandse Kampioenschappen en natuurlijk zijn titels bij de Special Olympics op 1,2 en 3 juli verdedigen. Dit nog afgezien van de overige wedstrijden die hij wilde gaan rijden onder in andere de Rabobank ID cycling competitie.

“Eigenlijk is het te gek voor woorden in een land met zoveel fietsers (ook racefietsers), dat er kennelijk niemand is die met een licht gehandicapte sporter wil fietsen” reageert zijn vader Harry Brinksma. “Schaatsers bijvoorbeeld houden in de zomermaanden hun conditie op peil door te fietsen. Er zijn daarnaast veel amateurrenners, is er dan niemand die een stukje maatschappelijke betrokkenheid toont?”

Reageren

X
X

Deel dit met een vriend