Black Boys niet bij de les

0

Wilhelminaoord – ‘De Zwartjes’ met een heel leger aan vervangers waren in het begin niet echt bij de les, want na luttele minuten keek de in elkaar geknutselde formatie van trainer Jappie Booij door toedoen van Arto Robbe al tegen een achterstand aan en halverwege de eerste helft bouwde Old Forward via Jacob Room de marge uit naar 2-0.

Kort na de hervatting keerde de hoop aan Sneker zijde terug, toen Nicky de Vries namens Black Boys de aansluiting tot stand bracht. Die hoop bleek niet ijdel, want in de slotfase van de wedstrijd wisten de “All Blacks” ook nog de gelijkmaker (kopbal Kewin de Jong) tegen de touwen te werken. De vreugde aan Sneker zijde was echter van korte duur, want kort daarop nam de thuisclub door topscorer Jacob Room opnieuw afstand (3-2). Black Boys bleek vervolgens in de resterende speeltijd niet meer bij machte om de averij andermaal te repareren en moest derhalve de thuisreis zonder punten aanvaarden. (bron Pengel)

Old Forward – Black Boys 3-2. (2-0)
Doelpunten: 1-0 A;to Robbe, 2-0 Jacob Room, 2-1 Nicky de Vries, 2-2 Kewin de Jong, 3-2 Jacob Room
Gele kaart: Nicky de Vries (Black Boys)

Reageren

X
X

Deel dit met een vriend