Kidsrun van de 4 Mijl van Sneek gratis!

0

Sneek – op 29 mei vindt de mooiste 4 Mijl van Nederland plaats, namelijk de ‘4 Mijl van Sneek’, dwars door het historische centrum met start en finish op de Marktstraat, het Klein Vrijthof van Sneek. Deelnemers aan de Kidsrun doen bovendien gratis mee, dus wat let je.

Loop mee met je vrienden of klasgenoten. De kids van 7 t/m 9 jaar lopen 1 kilometer en de kids van 10 t/m 12 jaar 2 kilometer. De Rabobank Sneek – Zuidwest Friesland sponsort de Kidsrun zodat je gratis mee kunt lopen. Naast een mooi loopshirt van de 4 Mijl van Sneek, staat er aan de finish en lekker koud drankje van Albert Heijn voor je klaar, een ijsje van Min 12 en je verdient een eremedaille. Loooopuuuhhhh!!!

NB, Ook de kinderen die zich al hadden opgegeven voor de Kidsrun voordat dit bericht werd geplaatst, lopen gratis mee. Ze hoeven het inschrijfgeld niet te betalen.

4mijl_A5flyer_achterkant_2016_defv22[1]

Reageren

X
X

Deel dit met een vriend