Voorinschrijving 4MijlvanSneek geopend

0

SNEEK – De voorinschrijving voor de leukste 4 Mijl van Friesland, is er een leuker goed voornemen voor het jaar 2016 te bedenken, is geopend. Een wedstrijd die je dwars door het pittoreske historische centrum van Waterpoortstad Sneek voert.

Lijkt het je leuk om aan de 4 Mijl van Sneek mee te doen? Schrijf je dan direct in via www.4mijlvansneek.nl. Wil je hem liever niet alleen lopen? Dan schrijf je in met een businessteam. Daarnaast is het mogelijk om je in een loopgroep voor te bereiden op de 4 Mijl van Sneek. Daarvoor kun je je ook inschrijven voor de loopclinic van AV Horror.

Hou voor de laatste ontwikkelingen de website www.4mijlvansneek.nl en Facebook 4mijlvansneek in de
gaten. Als je de Facebookpagina ‘liket’ ontvang je automatisch de laatste berichten over deze loop.

Reageren

X
X

Deel dit met een vriend