Parcoursrecord in derde 4 Mijl van Sneek

0

Sneek – Groninger atleet Wilfred van Holst was zondag 10 mei de snelste op de 4 Mijl van Sneek. Onder werkelijk fantastische loopomstandigheden verbeterde de Groninger het parcoursrecord op de 6,4 kilometer met dertien seconden in een tijd van 19 minuten en 58 seconden. De tweede plaats was voor Sneker Geart Jorritsma, die 2 seconden sneller was dan Riekele Kobus. Willem de Boer uit Exmorra werd vierde, Jan Albert Veenema uit Sneek vijfde.

Fotografie Jan Douwe Gorter en Jeroen van der Kallen.

Bij de vrouwen won Fleur Baljet in 23,41 en ze was daarmee 11 seconden sneller dan de Amsterdamse Fa Adda. Ylona Kruis uit Ysbrechtum werd derde.

Het startschot alsmede de prijsuitreiking werd verricht door wethouder Mirjam Bakker.

 De Video’s zijn gemaakt door Podium TV

 

 

 

Reageren

X
X

Deel dit met een vriend