Podium TV pakt uit op 4 Mijl van Sneek

0

Sneek – Podium TV is op zondag 10 mei tijdens de 4 Mijl van Sneek aanwezig om het wedstrijdgedeelte van de 4 Mijl live op TV te verslaan. De zender komt met 6 camera’s, waaronder  enkele vaste camera’s bij start en finish en een motorcamera, naar de derde  editie van de 4 Mijl van Sneek en zal naast het wedstrijdgedeelte ook het randgebeuren in de stad Sneek in kaart brengen. Dus achtergrondgesprekken voeren met deelnemers, de organisatie, vertegenwoordigers van de horeca, terrasgangers en impressies weergeven van de andere onderdelen van dit sportieve evenement dwars door het centrum van Waterpoortstad Sneek. De uitzendingen van Podium TV  zijn te bekijken op Ziggo en UPC (kanaal 35).

[espro-slider id=124839]

De 4 Mijl van Sneek

De 4 Mijl van Sneek is een hardloopwedstrijd van 4 Engelse mijl door de historische binnenstad van Sneek. Het bijzondere aan deze loop is dat je 2 x over de Waterpoort loopt. Het is een relatief jong evenement, maar heeft zich nu al een vaste plek verworven op de activiteitenkalender van Sneek. Het parcours is zowel geschikt voor de ervaren wedstrijdloper als de recreant. Deelnemen is mogelijk op individuele basis, met een businessteam of met een verenigingsteam. De kinderen kunnen meedoen aan een kidsrun!

Inschrijving

Inschrijven voor de verschillende onderdelen van de 4 Mijl van Sneek kan via http://www.4mijlvansneek.nl/inschrijven.html (klik op de link). De weersvoorspelling voor de tiende mei ziet er vooralsnog veelbelovend uit: Weeronline voorspelt een temperatuur van 21 graden, zonnetje met bewolking, windkracht 4 Bft uit het westen, dus ideaal loop- en terrasweer. Het wordt druk in Sneek !!

 

Reageren

X
X

Deel dit met een vriend