Mar-athon geeft 10 x 4 Mijl van Sneek startbewijzen weg

0

2014-05-11-4-mijl-van-sneek1-20140511-00001Sneek – De inschrijvingen voor de Mar-athon lopen met zo’n 6.000 aanmeldingen als een speer! Ben jij er ook bij op 20 juni in Sneek? Zorg er dan voor dat je goed van start gaat met perfect passende wandel- of hardloopschoenen. Maak nu al de nodige kilometers zodat je straks, op de langste zaterdag van het jaar, klaar bent voor de tweede editie van de Mar-athon rond Sneek en meer.

Win 10 x 4 Mijl Sneek
Krijg jij ook geen genoeg van Sneek? Op zondag 10 mei is de derde editie van de www.4mijlvansneek.nl 4 Mijl van Sneek: een hardloopwedstrijd over 4 Engelse mijl (6.437 meter) door de historische binnenstad van Sneek. Het bijzondere aan deze loop is dat je maar liefst twee keer over de meer dan 400 jaar oude Waterpoort loopt. De 4 Mijl van Sneek is een relatief jong evenement, maar heeft met bijna 2.000 deelnemers nu al een vaste plek verworven op de activiteitenkalender van de stad Sneek.

Wil je kans maken om de 4 Mijl van Sneek gratis mee te hardlopen? Stuur dan voor 13 april een mail naar win@mar-athon.com. Onder alle inschrijvers van de Mar-athon rond Sneek en meer 2015 mogen we namelijk 10 startbewijzen ter waarde van €10,50 inclusief shirt verloten. Heb jij je al aangemeld voor de 4 Mijl van Sneek? Doe dan toch mee met deze verloting, als je wint krijg je het inschrijfgeld retour.

Reageren

X
X

Deel dit met een vriend