VC Sneek meisjesteams naar landelijke finale Asics Open

0

MB_inactieSneek – Afgelopen zaterdag 9 februari werden de halve finales gespeeld van de Nationale Open Jeugd Kampioenschappen (Asics Open). De C jeugd speelde in Sneek, de overige categorieën elders in Nederland. VC Sneek ging deze halve finales in met zeven teams en speelde mee in de categorieën Meisjes A, B, C en D en Jongens B, C en D. Drie van de zeven teams wisten zich uiteindelijk te plaatsen voor de finales.

Zaterdag 16 maart komen de teams meisjes B, C en D uit in de finales die in Nijmegen wordt gespeeld. De teams worden begeleid door Klaas Sybrandy en Wim Geisterfer (Meisjes-B), Martje de Vries en Wiep Bosgraaf (Meisjes-C) en Caroline Yntema en Simone Siemonsma (met ass. van Kristien Lageveen) (Meisjes-D).

MC_2013-(2)

Het Asics Open is het belangrijkste jeugdtoernooi dat de Nederlandse Volleybal Bond (NeVoBo) organiseert. Deelname staat open voor alle verenigingen. Clubs nemen deel met gelegenheidsteams die zo sterk mogelijk worden samengesteld.

MD_2013

Reageren

X
X

Deel dit met een vriend