Eremetaal voor Horror atleten

0

hero-poletSchoorl – De atleten van loop- en atletiekvereniging Horror uit Sneek hebben uitstekend gepresteerd tijdens een internationale wegwedstrijd in het Noordhollandse Schoorl. Tijdens de “Groet uit Schoorl-run” komen jaarlijks duizenden atleten in actie. Twee AV Horror-atleten wisten in Schoorl tot een overwinning te komen. Tineke van de Vliert wint dit seizoen bijna in alle wedstrijden waaraan ze deelneemt.

Dat deed ze dus in Schoorl opnieuw in de categorie dames 55+. Was de overwinning misschien niet erg verrassend voor de Nederlands kampioene veldloop, de tijd waarin ze dat deed des te meer. 39.20 minuut is voor een 56-jarige dame ronduit fantastisch.

Verrassender was de overwinning van Hero Polet bij de heren 50+ en dan op de halve marathon. Polet noteerde een tijd van 1.20.53 uur. Ylona Kruis kwam eveneens uit op de 21,1 kilometer. Kruis eindigde als 3e in de categorie 35+ en noteerde een tijd van 1.27.30 uur. Ook Marga Zwanenburg mocht op het ere schavot staan, met 48.13 op de 10 km werd zij 3e bij de dames 55+.

De 16-jarige Geart Jorritsma deed het geweldig in de zeer sterk bezette 10km-race. Hij overbrugde deze afstand in 34.31 minuut en kwam als 8e junior over de eindstreep.

 

Reageren

X
X

Deel dit met een vriend