Winstpunten voor Tally Ho amazone Mollema

0

pony2Sneek – Brigitte Mollema en haar pony Noran hebben afgelopen weekend hun wedstrijd debuut gemaakt in de klasse B (E) en wat voor een debuut. De fanatieke combinatie kreeg voor hun eerste proef 184 punten van de jury en voor de 2e proef 187 punten. Deze super punten leverden maar liefst 2 keer de 2e prijs op en 2 winst punten.

Hein v.d. Zweep en zijn D pony Romy zijn naar Koudum afgereisd, Hein en Romy hebben onlangs de overstap naar de klasse M1 (D) gemaakt. Hein en Romy kregen van de jury voor hun eerste proef 160 punten en voor hun 2e proef 162 punten.

Zondag 10-02-2013 werden er in Arum dressuur wedstrijden verreden. Hier kwamen Hein en Romy ook aan de start in de klasse M1 (D) de gedreven combinatie kreeg voor hun eerste proef 175 punten en voor hun 2e proef 181 helaas net buiten de prijzen maar, Hein mag wel een winst punt bij schrijven.

Reageren

X
X

Deel dit met een vriend