Waterpoort Boys en Kollum delen de punten

0

logo-WaterpoortBoysSneek – De tweede wedstrijd na de winterstop was een ontmoeting tegen het op de ranglijst lager geplaatste Kollum. Waterpoort Boys was de eerste helft beter dan haar tegenstander, maar ging de rust in met een 0-1 achterstand. De tweede helft kwam de meer dan verdiende gelijkmaker, maar daar bleef het ook bij zodat de wedstrijd eindigde in een gelijkspel.

Onder prachtige omstandigheden en een prima bespeelbaar veld begonnen beide ploegen aan de wedstrijd met maar een gedachte en dat was winnen. Waterpoort Boys kon na de winst van vorige week tegen BCV weer naar boven kijken en bij winst vandaag zou het er nog beter voor staan. Kollum won vorige week van Grijpskerk en mochten ze vandaag winnen dan hebben ze weer aansluiting bij de middenmoot. Dat het na anderhalf uur gelijk was geworden daar was een ieder tevreden mee, maar beide ploegen schoten er dus weinig mee op.

 

Reageren

X
X

Deel dit met een vriend