Volleybaldames Sneek winnen gedecideerd van Lycurgus

0

vc-sneek-sliedrecht-blijdschapSneek – Martha Maltha kan gerust zijn. VC Sneek dames won vandaag gedecideerd met de best mogelijke cijfers, 0-3 van Lycurgus en de midspeelsters speelden een gedegen partij. Zo slecht en ongeconcentreerd als er werd geacteerd in de vorige wedstrijd, zo gedegen en fel op de bal was de ploeg vandaag. Dat resulteerde in een 12-25 winst in de eerste set.

In de tweede set liep het iets minder vlot, maar toch ging de set met 22-25 naar Sneek en ook de derde set was ‘ kat in het bakkie’ met 16-25. In de stand komt geen verandering omdat ook Weert en Sliedrecht respectievelijk afgelopen donderdag en vandaag hun wedstrijd wonnen.

Op 23 februari speelt de Sneker ploeg weer een thuiswedstrijd, dit tegen Dynamo Apeldoorn om 19:30 uur in de Sneker Sporthal. (foto archief Klaas Hijlkema – www.khfoto.nl)

Reageren

X
X

Deel dit met een vriend