Verloting VC Sneek om ambities te realiseren

0

V.C.-Sneek » Home-at-20.50.34Sneek – V.c. Sneek heeft geld nodig. In tijden van teruglopende sponsorinkomsten ligt het voor de hand de ambities van een sportclub met een bescheiden budget naar beneden bij te stellen. Toch wil de Sneker volleybalclub proberen de bestaande ambities waar te maken.

Zo wil men een nieuwe impuls geven aan de nog altijd volop bloeiende jeugdopleiding, zodat over vijf en over tien jaar de eerste teams nog steeds grotendeels uit eigen jeugd bestaan. Daarnaast is dames 1 dichtbij een landskampioenschap, maar moeten hiertoe enkele laatste stappen worden gezet.

Gezocht is naar een methode om geld te genereren, en deze is gevonden in de vorm van een verloting. Het aardige aan deze verloting is, dat men behalve een lot óók een seizoenkaart koopt; twee in een. En dat voor vijf euro. Met de seizoenkaart heeft u toegang tot alle resterende wedstrijden van dames 1 en heren 1 in het huidige seizoen. De entree bij dames 1 bedraagt normaal gesproken twee euro, dus met de vijf nog te spelen thuiswedstrijden bent u snel goedkoper uit.

Op 23 februari volgt de trekking van een verloting met mooie prijzen. Zo wordt uit de geactiveerde lotnummers getrokken voor onder andere een scooter, een iPad 4, skilessen en een laptop. Maar ook voor een koffiezetapparaat, spellenpakketten, kaartjes voor het theater en vele, vele tegoedbonnen bij Sneker winkeliers. Prijswinnaars worden via e-mail op de hoogte gebracht en uitgenodigd de prijs op te halen op een passende dag en tijd.

In de week van 11 februari zullen de jeugdleden van v.c. Sneek in de meeste wijken van de stad huis-aan-huis acties uitvoeren. Woont u buiten de stad of bent u niet thuis geweest en wilt u v.c. Sneek toch graag helpen haar ambities waar te maken? Op vcsneek.nl vindt u via Verloting veel meer informatie, en de mogelijkheid om loten te bestellen.

Reageren

X
X

Deel dit met een vriend