ONS Boso Sneek terug aan kop Hoofdklasse C

0

2012-02-09-ONS-WHC-(4)Sneek – Door een zwaarbevochten 2-1 overwinning op WHC heeft ONS Boso Sneek gisteren de koppositie heroverd in de Hoofdklasse C. De Snekers kenden een pik-start in het inhaalduel tegen de ploeg uit Wezep. Sandor van der Heide benutte al in de eerste minuut een terecht gegeven strafschop, nadat Jurjen Bosch werd vastgehouden door Erik Wisse. Daarna nam WHC het initiatief volledig over. De formatie van Theo ten Caat speelde fris en creëerde een handvol goede kansen.

2012-02-09-ONS-WHC-(5)

Het vizier stond bij de Blauw-Witten echter niet op scherp. ONS Boso Sneek knokte zich terug in de wedstrijd, maar wist voor rust de score niet verder op te voeren. Dat lukte wel direct na rust. Wie anders dan Sandor van der Heide verdubbelde de voorsprong. Hij stond aan het begin en eind van een prachtige combinatie met Jurjen Bosch als tussenstation. De treffer van Özhan Kardag luidde een heus slotoffensief van WHC in, maar verder dan deze ene treffer kwamen de Wezepers niet. Lees het volledige verslag van Jan  Flikkema op de site van ONS Boso.

2012-02-09-ONS-WHC-(12)

Foto’s Klaas Hijlkema – www.KHFoto.nl

 

Reageren

X
X

Deel dit met een vriend