Ambtenaren SWF doen mee in Alpe d’ Huzes

0

SWFwielren2-crop-300x283Sneek – Team SWF voorop in de strijd tegen kanker! Op 5 en 6 juni is het zover. Team SWF gaat dan de prachtige Alpe d Huez beklimmen, in strijd tegen kanker! Een actie waarbij deelnemers, alleen of in een team, geld bijeen brengen waarmee zij een bijdrage leveren aan de strijd voor de overwinning op deze vreselijke en vooral oneerlijke ziekte.

Onder het motto “Opgeven is geen optie” wordt op één dag de legendarische Alpe d’Huez tot 6 keer aan toe beklommen.

TeamSWF in training

Met een team van 16 collega’s gaan ze de strijd aan. Veel trainen en sponsoren werven staan op de agenda komende weken. Ze gaan zich voor 200% inspannen om aan het eind van deze uitdaging een enorm bedrag aan KWF Kankerbestrijding over te kunnen maken. Het streven is om  minimaal € 60.000,00 voor het goede doel bij elkaar te sprokkelen. En ook hierbij geldt: Opgeven is geen optie!

Team SWF bestaat uit: Alie Postma-Kooistra, Arie Kraak, Elzemarie Boender, Fokke Terpstra, Frederik van Elselo, Harmen Spoelstra, Hilde van Kalsbeek, Jaap-Auke Rienstra, Jildou Oosterhof, Johan Krul, Keimpe Bekkema, Lolkje van der Velde, Piet Klaaren, René de Vries, Theo Struijs en Wendy Hutterd.

Wil je ze volgen in de voorbereiding op deze uitdaging en/of het team steunen door middel van een donatie in deze actie? Dit kan via de actiepagina van het team: • Team SWF.

Als je vragen hebt mail dan naar info@teamswf.nl

httpv://www.youtube.com/watch?v=wovVd1fNi2I

via .

Reageren

X
X

Deel dit met een vriend