Haka van Advendo debet aan winst VC Sneek

0

Sneek 24 oktober 2011 – Volgens de Leeuwarder Courant is de 3-0 winst van het DELA league team van VC Sneek afgelopen zaterdag tegen TFM/DOK alleen en dan ook alleen maar te danken aan de traditionele Haka, normaliter alleen in Nieuw Zeeland te zien, die de leden van Drum en Fanfare Korps Advendo uit Sneek ten beste gaven voorafgaand aan de wedstrijd. De dames van DOK waren hierdoor zo van slag, dat Sneek redelijk eenvoudig naar een 3-0 overwinning freewheelde. Advendo werd hiertoe geïnspireerd volgens het fotobijschrift van de LC  door het WK rugby.(klik op foto voor een vergroting)

Wij herkennen niet meteen de gezichten van de muzikanten van het senioren-korps dus zouden blij zijn met commentaar op dit artikel met de namen.

Reageren

X
X

Deel dit met een vriend