Manege Jansen Molkwerum te gast bij Nickelodeon

0

Molkwerum 22 oktober 2011 – Ingrid en Jan Henk Jansen van Manege Janssen in Molkwerum zijn op zondag 6 november om 9.00 uur te gast in het kinderprogramma de Nick Battle op de zender Nickelodeon. Dit is een programma waarin wensen van kinderen worden vervuld en een van die kinderen wilde graag samen met een paard in zee zwemmen. De productie van het programma kwam toen uit bij ‘Stal Jansen’ , want er zijn niet veel manages die zwemmen met paarden.

In verband met het weer moest alles op stel en sprong worden geregeld, maar met wat goede wil en erg veel ellebogenstoom werd alles geregeld en konden er een kleine twee dagen na het eerste telefoontje onder fantastische weersomstandigheden opnamen worden gemaakt van Merelmagdalie en Ingrid Jansen die samen met hun paard te water gingen. (foto www.manegejanssen.eu)

Manege

Ingrid Janssen Boelens en haar man Jan Henk Janssen runnen hun eigen manege genaamd “Stal Janssen “. Beiden zijn gediplomeerde instructeurs. Ingrid geeft het liefst dressuur lessen en Jan Henk kan erg goed met de springruiters overweg. Beide geven instructie bij de rijvereniging de Kwintoruiters samen met Jacob van der Heide en Marsja Dijkman. Ingrid Janssen Boelens haar eerste paard heette Unique Dancer en was een nakomeling van de hengst OO Seven. Het was een super elegant dier met veel beweging en schwung. Unique met als roepnaam Nicky was M1 geklasseerd en Ingrid is in 2005 Fries Kampioen met hem geworden, Kringkampioen en Competitie winnaar van de kring Tusken Waad en Klif.

Reageren

X
X

Deel dit met een vriend