Strontracer Lutgerdina Smeltekop zet koers naar Workum

0

Amsterdam 19 oktober 2011 – Om circa 03.00 uur woensdagochtend gooit in de Strontrace de Lutgerdina Smeltekop los op het Buiten IJ om aan het laatste stuk van de terugreis uit Warmond te beginnen. Soms duurt wachten lang…. Maar hoe dan ook, je wordt er minder moe van, dan van bomen door Amsterdam, nadat je al ruim 40 uur wakker bent en een wedstrijd aan het varen bent met je concurrent op je hielen!! En dan bedoelen we de Lutgerdina Smeltekop, die door de Dankbaarheid vanaf Warmond al op de hielen gezeten is!

De Dankbaarheid heeft inmiddels ook Amsterdam verlaten, de Swanneblom is bij de houthaven, kort gevolgd door de Karin. Op het IJsselmeer is bijna de halve beurtveervloot bezig met de terugreis. (foto H de Bruijn)

 

 

Reageren

X
X

Deel dit met een vriend