Nieuwe site voor Jouster skûtsje in de lucht

0

Sneek 18 oktober 2011 – Het Jouster skûtsje “Oeral Thús”, is één van de snelste en meest originele skûtsjes uit de SKS vloot! Daar hoort een mooie snelle website bij die de fans voorziet van alle wedstrijdinformatie. De oude website was te gedateerd en toe aan een verfrissend nieuw uiterlijk. MuntInternet en Dox dragen het Jouster skûtsje al jaren een warm hart toe en zagen dit dan ook als een unieke kans en een eer om de nieuwe website te mogen ontwikkelen. Dox uit Joure is verantwoordelijk geweest voor het design en MuntInternet uit Sneek verzorgde de techniek en ontwikkeling (Muntinternet cloudhosting is tevens hostingprovider van GrootSneek.nl) .

Het bestuur van het Jouster skûtsje heeft geconstateerd dat bij de achterban van het skûtsje de behoefte was aan meer informatie, meer interactie en meer betrokkenheid bij het skûtsje. Vanuit deze gedachte is de nieuwe website ontwikkeld. Op de website lees je alles over het schip, haar bemanning, behaalde resultaten, wedstrijdnieuws en sponsor mogelijkheden. Bovendien bevat de website over een geïntegreerde webwinkel waar fans terecht kunnen voor ‘fan-producten’, zoals polo’s, caps en mutsen.

Een skûtsje als de “Oeral Thús” is afhankelijk van haar achterban. Met de vernieuwde website hoopt het bestuur een impuls te geven aan het aantal donateurs en sponsoren. Vrijdag 14 oktober rond 16:00 uur is de website feestelijk opgeleverd. Dit alles onder het toeziend oog van het bestuur, de schipper en zijn bemanningsleden.

 

Reageren

X
X

Deel dit met een vriend