Opbrengst Sneekweekbandjes € 1000

0

Sneek 15 september 2011 – De studenten van de ROC Friese Poort uit Sneek, die het officiële polsbandje van de Sneekweek 2011 hebben bedacht, konden vorige week woensdag een cheque van € 1000 aan de stichting KWS Schoolzeilen overhandigen.

De verkoop van de polsbandjes heeft een bedrag opgeleverd van € 1000,- Het schoolzeilen is een succesvol onderdeel van de KWS. De Stichting Schoolzeilen organiseert elk jaar een aantal dagen waarop kinderen van de groepen 7 van de basisscholen uit Sneek kennismaken met het zeilen. Op woensdag 14 september, tijdens het schoolzeilen 2011, is de cheque overhandigd aan Piet Hibma, penningmeester van de KWS.

Het geld wordt o.a. gebruikt om de polo´s voor de kinderen te financieren. De kinderen krijgen op het eind van de dag allemaal een polo als aandenken aan de geslaagde dag. De stichting Schoolzeilen is blij met de actie van de studenten en vindt het fantastisch dat er zo´n groot bedrag is opgehaald door de verkoop van de polsbandjes. (Foto: www.112swf.nl)

 

Reageren

X
X

Deel dit met een vriend