HIS-leden welkom bij eerste wedstrijd ONS Sneek

0

SNEEK – ONS SNEEK was onlangs gastheer voor het inmiddels traditionele HIS  ‘Sneeker Ketierke’. Tijdens deze goed bezochte bijeenkomst werd in vogelvlucht een beeld geschetst van de voetbalvereniging ONS Sneek (de missie, het beleid en haar ambities) en ook van haar zeer actieve Business Club. De presentatie werd besloten met het aanbieden van een vrijkaartje voor de geïnteresseerde aanwezigen voor de eerste competitiewedstrijd van het nieuwe seizoen: ONS Sneek – Urk. Deze wedstrijd zal plaatsvinden op zaterdag 3 september en begint om 15.00 uur op het Zuidersportpark.

Tijdens de borrel echter werd het idee naar een iets hoger plan getild, zoals dat te doen gebruikelijk is bij borrels en werd de uitnodiging uitgebreid tot alle leden van de HIS. Wel even melden via mail of telefoon, zodat de kaartjes nog tijdig toegestuurd kunnen worden. Mail: denkendoen@gmail.com t.a.v. Jelbert Kramer ; Telefoon: Jan Groninger, tel. nr. 0625-41 41 10

 

 

Reageren

X
X

Deel dit met een vriend