Scheepvaartbeperkingen tijdens Sneekweek

0

SNEEK – De Sneekweek 2011 wordt gehouden van 5 tot en met 11 augustus 2011, maar behoeft eigenlijk voor de lezers van GrootSneek geen nadere introductie. De opening van dit zeil- en feestfestijn wordt traditioneel opgeluisterd met de vlootschouw op de avond van vrijdag 5 augustus. Op 5 augustus is de Houkesleat ter hoogte van de invaart naar de Domp vanaf 14.00 uur gestremd voor de scheepvaart. Tevens worden na 16.00 uur de bruggen over de stadsgracht niet meer bediend voor de scheepvaart.

De route naar de Swette is voor de scheepvaart bevaarbaar.

Verbod afmeren Pampuskade in de Sneekweek

Uit oogpunt van openbare orde en veiligheid kan de Pampuskade tijdens van 4 tot en met 11 augustus uitsluitend en in principe gebruikt worden voor vaartuigen met een maximale lengte van 15 meter. Dit betekent dat het voor rondvaartboten, de bruine vloot en andere aanverwante vaartuigen niet is toegestaan gedurende de Sneekweek 2011 af te meren aan de Pampuskade.

 

 

Reageren

X
X

Deel dit met een vriend