Tribune voor donateurs Langwarder Skûtsje

0

LANGWEER – De donateurs van het skûtsje van Langweer zitten op donderdag 4 augustus gebeiteld. Zij mogen plaats nemen op de speciaal voor hen geplaatste tribune om op de eerste rang de SKS wedstrijd op de Langweerder Wielen, waar gestreden wordt in het kader van het 67e SKS kampioenschap, te bekijken. Een primeur in skûtsjeland.

De Stichting Skûtsjes Doniawerstal SSD wil hiermee haar waardering tonen richting donateurs die de laatste jaren wat betreft de prestaties van het Langweerder skûtsje niet bovenmatig verwend zijn.De tribune, die gebouwd gaat worden naast het recreatiegebouw bij het strandje zal plaats gaan bieden aan ruim 300 donateurs. Op vertoon van de donateurkaart kan men plaatsnemen op de tribune om dit jaarlijkse spektakel vanaf de eerste rang te volgen.

Reageren

X
X

Deel dit met een vriend