Lemmer winnaar op Rabo Interpolis Hurdsilerij

0

SNEEK – Tijdens de vierde editie van de Rabo Interpolis Hurdsilerij waren alle veertien SKS skûtsjes aanwezig. In de eerste wedstrijd was het het Lemster skûtsje van schipper Johannes Meeter met aan boord de Dokkumer Vlaggen Centrale dat als eerste finishte voor Grou met InVra plus. De gasten van Heineken eindigden met het Leeuwarder skûtsje op de derde plaats. De tweede wedstrijd moest wegens dreigende onweersbuien en windvlagen tot kracht 6-7 worden afgelast.

De skûtsjes werden later op de middag naar Stavoren gevaren, waar zaterdag de Proloog voor het SKS kampioenschap 2011 zal worden gezeild. De 11 uur wedstrijd echter is al wegens de onbetrouwbare weersomstandigheden (vlagen, dreigend onweer) afgelast, zodat er mogelijk in de middag als de buien naar het noordoosten zijn weggetrokken, twee korte wedstrijden kunnen worden gevaren.

Eindstand:

 1. Lemmer | Dokkumer Vlaggen Centrale
 2. Grou | InVra plus
 3. Leeuwarden | Heineken
 4. Sneek
 5. Drachten
 6. Heerenveen
 7. Bolsward
 8. Súdwesthoek
 9. Joure
 10. Earnewâld
 11. Woudsend
 12. Huizum

Reageren

X
X

Deel dit met een vriend