Twitter Elfstedentocht op 29 april

0

LEEUWARDEN – De echte Elfstedentocht mogen we dan deze winter niet gehad hebben, de Twitter Elfstedentocht op vituele ‘redens’ is al een niet meer te stoppen karavaan, die op 29 april om 07:00 uur van start gaat langs de Friese elf steden. De Twitter Elfstedentocht is bedacht en georganiseerd door ‘funmarketeers’ Tom Neijman en Arthur Vierboom, die zichzelf meteen hebben gepromoveerd tot ijsmeester.

Iedereen met een Twitter account kan meedoen. Je stuurt een tweet, voorafgegaan door @nammefr en je krijgt een startnummer. GrootSneek rijdt mee in de voorste gelederen, onder nummer 87. Net als bij de echte Elfstedentocht krijgt iedereen die de tocht der tochten uitrijdt een tegeltje op de brug bij Bartlehiem. Meer informatie over dit ludieke project, dat bovendien een ‘aandachts-boost’ voor Fryslan op zal leveren, waar veel gerenommeerde marketingbureaus die speciaal voor dit doel worden ingehuurd een puntje aan kunnen zuigen op www.leeuwarden.fr

Reageren

X
X

Deel dit met een vriend