IFKS skjutsje-ouverture 18 juni op Burgumermar

0

BURGUM – Op zaterdag 18 juni 2011 wordt op de Burgumer Mar voor de tweede keer een oude traditie in ere hersteld. Dan zullen ruim 20 skûtsjes tweemaal, ‘s morgens om 10.00 uur en ‘s middags om 14.00 uur, aan de start komen voor wat de openingswedstrijd van de IFKS zal worden.

Het is de tweede keer dat de Stichting Skûtsjesilen yn’e Wâlden een dergelijk evenement op de Burgumer Mar organiseert. Er zullen niet alleen skûtsjes te zien zijn op het water, maar ook rond de Burgumer Mar zal het op die dag gonzen van de activiteiten. Activiteiten die passen bij het karakter van skûtsjes en skûtsjesilen, maar ook zaken op cultureel gebied die voor elk wat wils bevatten. Kortom, het is een dag om alvast in uw agenda te noteren:

 

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend