NRE : Skutsjesilen in een Regenboog

0

BODEGRAVEN – Een zeilevenement waar de Provincie Fryslan en/of de Gemeente Sudwest Fryslan niet mogen ontbreken is het nieuwe initiatief van de Regenboogclub: Het Nationaal Regenboog Evenement, een vijfdaags evenement op de Utrechtse en Hollandse plassen waar Provincies, regio's, steden en dorpen het (iedere dag op een andere plas) van 29 juni tot en met 3 juli tegen elkaar opnemen.

Het evenement wordt gehouden op het Braassemermeer, de Kagerplassen, de Westeinder en de Vinkeveense en Nieuwkoopse plassen. Het bijzondere hiervan is dat de boten min of meer geadopteerd worden door een provincie, gemeente, dorp, stad of regio. Een leuke competitie tussen de overheden moet het resultaat zijn. De boten zullen tevens ingezet worden voor promotiedoeleinden bij de desbetreffende adoptieoverheden.

De Regenbogen zullen varen met de logo's van de adoptieoverheid in de zeilen, waardoor ze goed herkenbaar zullen zijn. O.a. in de spinaker en het Grootzeil zal dit logo gevoerd worden. Het heeft dus wel wat van een kleinschalige skutsjewedstrijd, maar dan in Regenbogen.

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend