Gerard Hiemstra nieuwe trainer CAB Bolsward

0

BOLSWARD – Gerard Hiemstra (31) uit Marssum is per 1 januari de nieuwe trainer van vijfde klasser CAB uit Bolsward. Hiemstra is daarmee de opvolger van Sahin Demirbas die in goed overleg met bestuur half oktober vorig jaar afscheid van elkaar hebben genomen. De taal bleek voor Sahin het grootste struikelbrok.

Interim trainer Arnold Haanstra nam tot eind vorig jaar de honneurs waar. Gerard Hiemstra is een sportman in hart en nieren. Hiemstra was voor kort fanatiek kaatser, stond minimaal eens per week op de tennisbaan, deed aan volleybal en tot slot, maar zeker niet onbelangrijk, werd er ook nog gevoetbald. Volgens eigen zeggen is ‘sport’ voor hem het medicijn om de 52 weken in het jaar door te komen. Hiemstra heeft zich enkele jaren terug volledig op het voetbal gericht en na twee seizoenen trainer te zijn geweest van de 2e selectie van het Leeuwarder MKV ’29 werd hij daarna hoofdtrainer van de vv Tijnje.

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend