Remon van Lunzen finisht in Berenloop-record

0

TERSCHELLING – Sportvereniging Friesland organiseerde zondag 7 november voor de 14e keer de Berenloop op Terschelling. Het weer was perfect voor lopers, publiek en vrijwilligers. Weinig wind en zonnig herfstweer. Remon van Lunzen uit Leeuwarden verbrak het parcoursrecord op de marathon.

Hij klokte onder de Brandaris een eindtijd van 2 uur 27 minuten en 20 seconden. Inge van Schaik verschalkte 600 meter voor de finish Ylona Kruis die ruim 41 km de leiding had bij de dames. Erik Negerman was de snelste op de Halve Marathon. Negerman liep een tijd van 1 uur, 10 minuten en 19 seconden. Saskia van Vught won bij de vrouwen in 1.17.54.

De uitslagen vindt u hier; http://www.berenloopterschelling.nl/?page=uitslagen   (bron SV Friesland|)   

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend