Natasje Bolt van Tally Ho Sneek in de prijzen

0

SNEEK – In Foudgum realiseerde Natasja Bolt met King Tasso haar eerste winstpunt in de Z1 door in de eerste proef 209 punten te halen en een 1e prijs in de wacht te slepen. In haar tweede proef, waarin de combinatie sterk begon, liet King Tasso het halverwege afweten, waardoor daar geen winstpunt gerealiseerd kon worden.

In Warga kwam Madelief Zuidewind aan start in de klasse L1 cat. C met haar pony Floky. Zij behaalden 181 punten en zijn dus weer een winstpunt rijker. In Sneek werd er gesprongen door een aantal amazones van ponyclub Tally Ho. In de B werden er door Lian Bakker en Omega een 7e en een 3e prijs bij elkaar gereden. Twee keer een foutloos parcours met respectievelijk stijl 49,5 en 50. Een prima prestatie. Voor Renske Fokkema en haar nieuwe pony Shockemöhles Spokidoki was er een foutloosparcours in de eerste omgang, maar bleef zij met een stijl van 45 net buiten de prijzen. Het tweede parcours sloot ze met twee balkjes af. Voor Mirjam Potma en Angels ditch Adrienne waren er 4 fouten in de B en bleef ook zij buiten het prijzen klassement.

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend