Koploper Balk steelt punt bij WPB Sneek

0

SNEEK – De topper in de derde klasse A tussen Waterpoort Boys en Balk kende zaterdag geen winnaar. In een titanenstrijd vochten beide ploegen tot de laatste seconde voor de volle buit. Een 2-2 eindstand was dan ook de terechte uitslag

WPB was de  eerste helft oppermachtig, maar wist maar  eenmaal  te scoren door een goal van Rinse Idzinga. Na de thee nam Balk het initiatief en kwam het via Berend Altena langszij. WPB pakte toch weer de voorsprong door Robert Minks. De 2-2 van Jildert Abberloo was een beauty en ook wel verdiend te noemen. In de laatste 10 minuten waren er voor beide doelen nog een paar 100% kansen te noteren maar gescoord werd er niet meer!

Beide ploegen waren achteraf wel tevreden met een punt en de topper, die zoals met toppers zo vaak het geval is, alleen in de eerste 25 minuten goed voetbal opleverde, was meeslepend en spannend tot de laatste minuut en de toeschouwers hebben dan ook genoten.Volgende week mag WPB op bezoek in Delfstrahuizen, dat zaterdag onverwacht verloor van rode lantaarndrager Creil die de 1e overwinning van het seizoen bij kon schrijven!!

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend