Black Boys Sneek pakt punt van koploper Dronrijp

0

SNEEK – Black Boys heeft op het Schuttersveld in Sneek de schade tegen koploper Dronrijp we ten te beperken tot een gelijkspel, met zelfs in de slotfase van de wedstrijd nog uitzicht op winst. In de slotminuut van de wedstrijd echter weet Dronrijp de gelijkmaker te maken zodat de koploper ongeslagen blijft. Toch een knappe prestatie van de Sneker gastheren.

De wedstrijd begon met een paar opgelegde kansen voor de gasten uit Dronrijp. Dezen zagen echter geen kans de kansen te verzilveren dus gebeurde dat aan de andere kant. Black Boys kwam op 1-0, waarop in de 17e minuut de gelijkmaker volgde. Ruststand 1-1.

Na 7 minuten spelen in de tweede helft komt Black Boys weer op voorsprong door een curieus doelpunt. Vanuit een onmogelijke positie (cornervlag) schiet de aanvaller de bal er in 1 keer in. Het was als een voorzet bedoeld, maar dat maakte Black Boys niet uit (2-1). Dronrijp laat zien dat het niet voor niets koploper is en maakt gelijk. Ondanks deze stand is het Black Boys dat de wedstrijd domineert. De derde goal kon dan ook niet uitblijven. Opvallend dat Black Boys dit seizoen erg makkelijk scoort.

Jammer genoeg voor de Snekers, maar niet onverdiend, maakt Dronrijp de wedstrijd af op 3-3 door een paar minuten voor tijd de gelijkmaker te scoren in deze wedstrijd die werd gekenmerkt door een groot aantal harde overtredingen van beide kanten.

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend