Tennisvereniging Makkum winterproof

0

MAKKUM – Op de accommodatie van Tennisvereniging Makkum kan nu het hele jaar door worden gespeeld.  Zaterdagmiddag zijn twee nieuwe banen in gebruik genomen door wethouder Wigle Sinnema en jeugdlid Marten van Ginneken.

Na de opening werd een demonstratiewedstrijd gegeven en was er voor de jeugdspelers een clinic. De gemeente Wûnseradiel, eigenaar van het tennispark, heeft het geld opgehoest voor de twee nieuwe winterharde Smash Court banen alsmede de hogere lichtmasten die op de nieuwe banen zijn geplaatst. Bij vernieuwing of verandering van de baan stelt de KNLTB namelijk eisen waaraan de vereniging moet voldoen. De totale kosten voor de banen en de verlichting kwam op honderdduizend euro.

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend