Sneek: Met Rob Peters naar de Lofoten

0

SNEEK – Zaterdag 23 oktober vertelt Rob Peters bij Boekhandel van der Velde te Sneek over zijn reis naar de noordelijke wateren van Noorwegen, De Lofoten. Aan de hand van foto’s en verhalen neemt hij zijn toehoorders mee op een zeilreis waar iedereen van droomt. We steken om 14.00 uur van wal.

Veel zoutwaterzeilers weten: land en zee worden pas écht mooi 'boven Bergen'. Rob en Nienke Peters zeilden – relatief onervaren – naar de Lofoten. In zijn boek ‘Noorderzon’ beschrijft hij met humor en zelfspot zijn zeilervaringen, de contacten met de Noren, het Noorse landschap en het noordelijke weer. De persoonlijke overwegingen bij zijn keuzes en zijn fascinatie voor het rauwe landen zeeschap, plus de beschrijvingen van onzekerheden, twijfels en ook emotionele hoogtepunten tijdens de tocht, geven het boek ‘Noorderzon’ een sterk persoonlijk karakter.

 

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend