LSC Sneek via penalties door naar volgende bekerronde

0

LEEUWARDEN – Een nederlaag is LSC 1890 uit Sneek in de tussenronde van de districtsbekertoernooi net bespaard gebleven. Maar het heeft weinig gescheeld. De Snekers bleef uitschakeling door derdeklasser Stiens bespaard na strafschoppen, waarin de 'blues' nipt aan het langste eind trokken.

Want na 90 minuten waren de ploegen niet verder gekomen dan 2-2 op de accommodatie in Stiens.LSC is door dit resultaat, evenals ONS (5-0 winst op Workum), in deze tussenronde doorgedrongen tot de laatste 64 teams van de Noordelijke districtsbeker. Ook Waterpoort Boys zit hier nog bij. Sneek Wit Zwart (de winnaar van vorig seizoen) en Black Boys zijn reeds in de poule uitgeschakeld.
 

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend