Gebruikte botenbeurs ‘Bootoutlet’ in WTC Leeuwarden

0

LEEUWARDEN – Op zaterdag 23 en zondag 24 oktober 2010 vindt in het WTC Expo Leeuwarden voor de eerste keer de gebruikte botenbeurs Bootoutlet plaats.

Voordelig een boot kopen is leuk. Nóg voordeliger kopen is nog leuker! Met dat idee organiseren het WTC EXPO, YachtFocus en de Waterkampioen samen een nieuwe gebruikte botenbeurs in Leeuwarden. Op de beurs is een aanbod van ruim 100 gebruikte trailerbare boten aanwezig en enkele grotere boten op vrachtwagen trailer. Het aanbod boten, dat voor 85% afkomstig is van bedrijven, is onder te verdelen in sloepen, sportboten en open zeilboten. Daarnaast zijn er veel bedrijven aanwezig met watersportaccessoires, scheepsonderhoud en verzekeringen.

Met de beurs wordt een platform geboden waar bezoekers op een gemakkelijke en voordelige manier een boot kunnen kopen. Volgens de organisatie onderscheidt Bootoutlet zich van andere gebruikte botenbeurzen door de scherpe bootprijzen, lage entreeprijs en de beurs in het WTC Expo is overdekt.

Openingstijden Bootoutlet Leeuwarden : beide dagen van 10:00 uur tot 18:00 uur .Toegangsprijzen volwassenen € 3,00 kinderen tot 16 jaar gratis. Parkeren gratis. Meer informatie www.bootoutlet.nl

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend