Sneek Wit Zwart imponeert niet tegen Frisia

0

logo sneek wit zwart(1)SNEEK – Door een 2-2 gelijkspel tegen hoofdklasser Sneek is het Leeuwarder Frisia er niet in geslaagd de 2e ronde te bereiken van het bekertoernooi. In de eerste helft toonde Frisia te veel ontzag voor een weinig imponerend Sneek. De


Leeuwarders mochten dan ook blij zijn dat het voor rust slechts 2-0 stond, want Sneek miste enkele opgelegde kansen , waaronder een strafschop die ruim naast werd geschoten.

Na de rust een heel ander Frisia. Na 20 minuten kwam de 2-1 uit een strafschop op het scorebord, toen Sneek aan de noopdrem moest trekken. De gelijkmaker, die al een tijdje in de lucht hing, viel een kwartier voor tijd. In de slotfase had Frisia de wedstrijd kunnen beslissen, maar twee riante kansen werden gemist.

 

Reageren

X
X

Deel dit met een vriend