Ploegentijdrit WV Snits afgelast

0

ploegentijdrit-no7SNEEK – Op 29 augustus 2010 stond de WV Snits-organisatie van de ploegentijdrit op de Afsluitdijk voor een dilemma. Vanwege het slechte weer en de dreigende weersomstandigheden die later op de middag zouden volgen werd er uiteindelijk besloten om de


ploegentijdrit afte gelasten.

De organisatiecommissie, bestaande uit Marco en Arjen Bos hebben veel werk in de voorbereidingen gestoken. Uiteraard ook voor hun teleurstellend dat de ploegentijdrit geen doorgang kon vinden.
Het komt gelukkig zeer zelden voor dat een door de WV Snits georganiseerde wedstrijd niet door kan gaan.

prijzen-wielrennen-wvsnitsDit is slechts de tweede keer in de geschiedenis van de vereniging. De eerste keer dat dit gebeurde was een aantal jaren geleden tijdens een baanwedstrijd. Er is om organisatorische redenen (o.a. vergunningen) helaas geen mogelijkheid om de ploegentijdrit op een andere datum te plannen.

Sommige ploegen namen de gelegenheid te baat om er een trainingssessie van te maken. (foto’s www.NumberSeven.nl)

kitesurfen-no7

Reageren

X
X

Deel dit met een vriend