Friese Tally Ho Kampioenen gehuldigd

0

Friese-Tally-Ho-Kampioenen10081806TJALHUIZUM – Op de stoeterij van T&H Stables in Tjalhuizum van Tally Ho voorzitter Herbert de Vries zijn dinsdagavond drie Friese Tally Ho kampioenen gehuldigd. Madelief Zuidewind met Floky in de B-categorie, Natasja Bolt met King Tasso in de M2 en Sjoukje Dijkstra


met Papillon in de M1 ontvingen uit handen van wethouder Tom Metz een bos bloemen en de hartelijke gelukwensen van het Sneker college van Burgemeester en Wethouders.

Volgens voorzitter Herbert de Vries is het nog nooit in de geschiedenis van Tally Ho voorgekomen dat er zo’n grote afvaardiging vanuit Sneek naar de Friese kampioenschappen is gegaan. Maar ook niet dat daar in drie categorieën een kampioen uit kwam.

Friese-Tally-Ho-Kampioenen-Natasja-Bolt10081816

Na alle felicitaties was het natuurlijk tijd voor het traditioneel spuiten met de bubbels. Daarbij moesten de dames even worden geassisteerd door hun voorzitter, die overduidelijk vaker met dat bijltje had gehakt. De jongedames vonden het maar vreemd ruiken (alcoholvrije nep-appelchampie) maar King Tasso wist het wel te waarderen.

Friese-Tally-Ho-Kampioenen-Natasja-Bolt10081817

Voor Natasja en Sjoukje gaat het nu erg spannend worden want ze mogen komend weekend de Friese eer hoog houden tijdens de Nederlandse kampioenschappen en hopen daar in de hogere regionen te eindigen zodat ze in aanmerking komen voor het Rabo-talentenplan.

Maar eerst maar eens helemaal 100% geconcentreerd focussen op de eigen kuur. Heel veel succes gewenst. (overige foto’s staan in de foto-albums)

 

 

Reageren

X
X

Deel dit met een vriend