Liberale borrel

0

Sneek- De VVD fractie van Súdwest-Fryslân organiseert op donderdag 11 april vanaf 20.30 uur een liberale borrel in De Stolp te Sneek. Het belooft een interessante en leuke avond te worden. We hebben twee Sneker ondernemers, Joris Hagting van restaurant Aan De Gracht en Jan van Omme van de Irish Pub, bereid gevonden om een aanzet te doen tot prikkelende discussies over wat er in onze gemeente speelt.

Kom ook meepraten met de VVD fractie over wat er speelt in uw omgeving. Heeft u goede ideeën of maakt u zich ergens zorgen over? Wij horen het graag! Het doel is om als VVD fractie input te krijgen over wat goed gaat en over wat beter kan in onze mooie gemeente.

Het is een open bijeenkomst, dus iedereen is van harte welkom om mee te praten over actuele zaken in de gemeente.

 

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend