Van de Wall opvolger Groeneveld als PvdA raadslid

0

Sneek – In de raadsvergadering van donderdag 12 mei wordt de heer Thije van de Wall  geïnstalleerd als raadslid voor de fractie van de PvdA in de gemeente Súdwest-Fryslân. De heer Van de Wall volgt hiermee het vertrekkende raadslid Thomas Groeneveld op. De heer Groeneveld vertrekt uit de raad in verband met zijn verhuizing naar Joure en kan daardoor niet langer raadslid zijn in de gemeente Súdwest-Fryslân

Thomas Groeneveld (30) was in eerste raadsperiode van Súdwest-Fryslân het jongste raadslid van deze gemeente. Voordat hij op 1 januari 2011 in deze gemeente raadslid werd, was hij bovendien al raadslid voor de PvdA in de toenmalige gemeente Wûnseradiel.

Thomas Groeneveld had als raadslid ook zitting in de commissie Bestjoer en Finânsjes. Thije van de Wall (31) was voor zijn installatie als raadslid al commissielid en had voor de fractie van de PvdA zitting in de raadscommissie Boarger en Mienskip.

Reageren

X
X

Deel dit met een vriend