Iskuhi Charchyan uit Sneek Nederlands Kampioen Brow Lamination

Door: Henk van der Veer In bedrijf
Iskuhi Charchyan uit Sneek Nederlands Kampioen Brow Lamination
Iskuhi Charchyan uit Sneek Nederlands Kampioen Brow Lamination Foto aangeleverd

SNEEK- Iskuhi Charchyan, eigenaresse van Beautyici gevestigd aan de Hegedyk 2 in Sneek, heeft haar naam gevestigd als een ware pionier op het gebied van wenkbrauwverzorging. Op het recent gehouden evenement van Browista Benelux, wist Iskuhi de titel van Nederlands kampioen te veroveren in de categorie Brow Lamination.

Het evenement, dat plaatsvond in Wageningen op 13 en 14 april 2024, trok de beste wenkbrauw professionals uit Nederland, maar het was Iskuhi’s ongeëvenaarde expertise en toewijding die haar de landelijke overwinning bezorgde. Haar vakmanschap en creativiteit werden erkend door een deskundige jury, wat leidde tot haar kroning tot kampioen in deze zeer competitieve categorie.

Wereldwijd 

Maar dit is slechts het begin van Iskuhi’s reis naar de top. Met haar overwinning op zak zal Iskuhi vol trots Nederland vertegenwoordigen tijdens het prestigieuze Wereldkampioenschap, gepland op 11 en 12 mei 2024 in het LUXOR theater in Rotterdam. Het evenement zal plaatsvinden tijdens het Eyebrow Festival, een wereldwijd erkend platform voor wenkbrauw experts en -liefhebbers.

Iskuhi’s toewijding en passie voor haar vak maken haar een ware ambassadeur voor de wenkbrauw industrie. Haar deelname aan het Wereldkampioenschap belooft een spannende en inspirerende ervaring te worden, niet alleen voor haarzelf, maar ook voor degenen die haar reis volgen.

Volg Iskuhi’s avontuur naar de wereldtitel op het Eyebrow Festival via de officiële website: www.eyebrowfestival.com

Over Beautyici

Beautyici, gevestigd aan de Hegedyk 2 in Sneek, is een toonaangevende salon op het gebied van wenkbrauwverzorging. Met een focus op kwaliteit en klanttevredenheid biedt Beautyici een scala aan diensten, waaronder Brow Lamination, Powder Brows, Hybrid Brows, Airbrush Hybrid Brows, Lippigmentatie en nog veel meer. Geleid door Iskuhi Charchyan, een ervaren professional in de beauty-industrie, streeft Beautyici ernaar om elke klant een uitzonderlijke ervaring te bieden en hun natuurlijke schoonheid te verbeteren. Voor meer informatie ga naar www.beautyici.nl Video’s van de overwinning vind je op www.instagram.com/beautyici_

Afbeelding