Nieuwbouw én extra banen bij ABD

In bedrijf
Afbeelding

INGEZONDEN - Naast Renault en Dacia nu ook Mitsubishi en Nissan erbij voor Friese dealer in Leeuwarden. De Friese Renault en Dacia dealer geniet landelijke bekendheid omdat het veelvoudig door haar klanten is uitgekozen als beste dealer van Nederland. Op dit moment wordt er hard gewerkt aan de nieuwbouw aan de zijde van de Gerbrandyweg. In de nieuwbouw komen de merken Nissan en Mitsubishi zoals op de conceptfoto is te zien.

Gerry Okkema, directeur van ABD is trots op het feit dat ABD als één van de eerste dealerbedrijven van Europa, alle 4 merken van de Renault Alliance mag vertegenwoordigen: “ Naast Renault, Dacia en Nissan is ABD nu ook gevraagd om Mitsubishi dealer van Friesland te worden. ABD Leeuwarden kan hiermee het complete gamma aanbieden”. De kennis is gelukkig al wel in huis omdat alle producten onderdeel zijn van de eerder genoemde Renault Alliance. 

Door deze groei is ABD ook op zoek naar (technisch) personeel. Het unieke van werken bij ABD is het complete opleidingstraject. Ben je technisch, maar heb je geen monteursdiploma? ABD helpt je bij je opleiding tijdens je werk en kun je direct aan de slag bij één van de vier automerken die ABD Leeuwarden straks rijk is.

De verbouwing moet volgens Gerry Okkema voor de zomer zijn afgerond en uiteraard worden de inwoners van Leeuwarden en omstreken op de hoogte gehouden van nieuwe ontwikkelingen.