Overweldigende opening SWAN Watersport in Woudsend

Door: Ynte Dragt In bedrijf
Veel belangstelling bij de opening van Swan Watersport
Veel belangstelling bij de opening van Swan Watersport Foto: Maroussia Woortmeijer

WOUDSEND – Vorige week zaterdag onthulde SWAN Watersport in Woudsend, voorheen bekend als Schraa Watersport, officieel haar nieuwe naam onder een stralende zon. 

De ochtend stond in het teken van de Riwax poetsworkshops, waar de deelnemers enthousiast waren over het georganiseerde evenement. “Leuk dat er wat georganiseerd wordt”. Gedetailleerde uitleg en demonstraties werden gegeven over de verschillende poetsstappen, waaronder ontkalken, wassen, matteren, polijsten en waxen. De deelnemers luisterden aandachtig, stelden gerichte vragen en kregen na afloop de mogelijkheid om met korting producten aan te schaffen.

Sommige deelnemers ontdekten nieuwe inzichten, zoals het juiste gebruik van poetsmaterialen, terwijl anderen de hoeveelheid werk erkenden die nodig is voor een grondige poetsbeurt. Zo kozen enkele deelnemers ervoor om onderhoudsproducten voor het seizoen aan te schaffen en het grotere werk aan SWAN Watersport over te laten.
Het belang van een goede bootwassing voor het poetsen werd benadrukt. Goed om te weten dat SWAN Watersport deze service al aanbiedt bij het kranen voor de winterstalling.

In de namiddag was het tijd voor een gezellige borrel met genodigden. Daarbij werd de nieuwe naam en het logo van SWAN Watersport onthuld op de loods. Een spannend moment, want het zeil zat te strak en weigerde te vallen toen Karin en dochter Eke eraan trokken. Gelukkig was de combilift dichtbij en ging Bas daarmee omhoog om het zeil eraf te krijgen. Toen de nieuwe naam eindelijk zichtbaar was, werd er gejuicht en geapplaudisseerd.

De catering werd gemanaged door “Madame de Menage”, die, toen de koffiekopjes op bleken te zijn door de onverwacht grote opkomst van zo’n 130 mensen, op haar horloge keek en zei: “Het is 16.00 geweest.... tijd voor een biertje?

Hulp van de combilift
Eigenaar bas neemt kado van Breehorn in ontvangst
Riwax Poetsworkshop
Riwax Poetsworkshop
Klant in actie met Riwax
Klant in actie bij Swan Watersport