BZenV Opleidingen en Trainingen door DBC Sneek

In bedrijf
Afbeelding

SNEEK - Sinds 2023 is BZenV Opleidingen en Trainingen onderdeel van het bedrijf DBC Sneek B.V. Het bedrijf is gevestigd aan de Zadelmakersstraat 26 in Sneek. 

Het bedrijf bestaat verder nog uit de afdelingen: projecten, interim & advies en bedrijfsrecherche.

BZenV richt zich op gespecialiseerde opleidingen.

Zo is er een zelf ontwikkelde opleiding eerste Verantwoordelijke Centralist, die als maatwerk kan worden samengesteld voor o.a. meldkamers en alarmcentrales voor organisaties die daar over beschikken.

Daarnaast is er op dit moment de opleiding Osint beschikbaar: Open Source Intelligence. Deze opleiding van 2 dagen stelt de deelnemer in staat zelfstandig online onderzoek te verrichten daar waar het normaliter ophoudt.

Voor de evenementorganisaties is er een opleiding Basis eerste Hulpverlener in de maak, waarmee BZenV de markt op wil om hulpverleners op te leiden conform de veldnorm evenementen.

Daarnaast biedt DBC Sneek een breed scala aan cursussen zoals: BLS en AED hulpverlener, conform de Nederlandse Reanimatie raad, EHBO basis opleiding volgens Oranje Kruis en BHV.

Ook voor workshops, informatie, lezingen en symposia staat BZenV garant en hebben wij al enige succesvolle projecten mogen leiden, waaronder het laatst gehouden Forensisch Symposium gericht op Forensische Geneeskunde.

Voor alle opleidingen en cursussen is de organisatie voorzien van gecertificeerde instructeurs en wordt een opleiding of cursus afgesloten met een daarvoor geldend examen of certificaat van deelname.

DBC Sneek is bereikbaar op: bzenv@dbc-sneek.nl of : 0515-700228