Welke ondernemer zet jij in het zonnetje?

In bedrijf
Afbeelding

SNEEK- Vrijdag 20 november is het de Dag van de Ondernemer. In deze bijzondere tijd blijven de ondernemers in Súdwest-Fryslân positief, zijn ze er voor elkaar en passen zich goed aan de nieuwe situatie aan. Daar is de gemeente Súdwest-Fryslân ontzettend trots op!

\n

“Juist nu vinden we het dan ook belangrijk om de ondernemers in Súdwest-Fryslân te bedanken voor hun durf en doorzettingsvermogen! Dit doen we graag op een Coronaproof manier.”

Dag van de Ondernemer waarom en hoe?

Op initiatief van MKB-Nederland is vijf jaar geleden elke derde vrijdag van november uitgeroepen tot ‘Dag van de Ondernemer’. In Nederland zijn er ruim 1,5 miljoen ondernemers die met hun bedrijf van enorme toegevoegde waarde zijn voor ons land. Ondernemers creëren immers groei, banen en welvaart. Met de ‘Dag van de Ondernemer’ geven we aandacht aan het belang van ondernemers voor Nederland.  Een dag om het ondernemerschap te vieren, ondernemers te bedanken en in het zonnetje te zetten. Laat het de gemeente Súdwest-Fryslân weten via https://bit.ly/2TzNY2v

‘Wie weet verrassen we hem of haar dan tijdens de Dag van de Ondernemer!’