Programma, plattegrond deelnemende bedrijven en haltes Werkfestival

0

Sneek – De kick-off van de eerste editie van het werkfestival Sneek vindt plaats in de overslagloods van Hoekstra Transport, Industrieterrein De Hemmen te Sneek. Het programma wordt officieel geopend door wethouder Offinga van de gemeente Súdwest Fryslân. Na de opening wordt het programma voortgezet op het festivalplein: het ontmoetings- en kennisplein. Hier kunnen bezoekers diverse workshops volgen.

Vanaf 13.00 uur gaat ook de bedrijvenexpeditie van start. Stel je eigen tour samen van die bedrijven die je interessant lijken om te werken, stage te lopen of om een kijkje achter de schermen te nemen! Na afloop wordt het werkfestival Sneek afgesloten met een hapje en een drankje.

11.30 – 12.45 uur  Ontvangst genodigden bij Hoekstra Transport – Opening Werkfestival Sneek
13.00 – 16:00 uur  Werkfestival; Ontmoetingen op het kennis- en informatieplein en op Bedrijven Expeditie bij Sneeker ondernemers
13.00 – 16.00 uur  Met shuttle vervoer op bedrijven expeditie
13.00 – 16.00 uur  DJ Nextbeat op het Festivalplein
16.00 – 17.30 uur  Voor genodigden: informele afsluiting / netwerken bij Hoekstra Transport


Voor een grotere weergave: https://werkfestivalsneek.nl/plattegrond-deelnemende-bedrijven/

 

 

 

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend