Proefdemonstratie bij CIGO op zaterdag 21 september

0

Sneek- De ervaren banketbakker Dennis van Marion uit Baarn wilde eens iets anders ontwikkelen, iets nieuws. Hemelse lekkernijen die ook nog eens leuk zijn om weg te geven en heerlijk om te krijgen. In zijn professionele bakkerij in Baarn ging hij aan de slag met vormen, met chocolade en aroma’s. Het resultaat? Tweekleurige Chocolade Bikkels. Gemaakt van kwaliteitschocolade aangevuld met natuurlijke smaakaroma’s.

Uniek en ongewoon lekker. Anders dan een gebruikelijke bonbon, zonder alcohol. En ook verrukkelijk voor mensen die geen liefhebber zijn van chocolade. De perfecte balans tussen de chocolade en de aroma’s zorgt namelijk voor een unieke smaakbeleving, voor jong en oud. Altijd al benieuwd hoe Chocolade Bikkels smaken?  Bij Cigo vind je het assortiment Chocolade Bikkels. Kom dan zaterdag 21 september tussen 11.00 en 15.00 uur naar Cigo aan het Oosterdijk om dat te ervaren.

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend