Studenten ROC Friese Poort geven de kunst een boost

0

Sneek-De eerstejaars studenten van de opleiding Marketing, Communicatie en Evenementen van ROC Friese Poort voeren een opdracht uit voor Galerie Bax kunst. Bij Projectbureau LINK werken de studenten aan deze mooie praktijk opdracht. De studenten gaan alles op alles zetten om Bax kunst populairder te maken onder jongere volwassenen.

Galerie Bax kunst

In meer dan 25 jaar heeft Bax kunst een mooie kunstcollectie verzameld waar ze trots op zijn en die ze graag delen via hun galerie, kunstuitleen en verkoop. Tot op de dag van vandaag speuren ze stad en land door om indrukwekkende kunstwerken van bekende en onbekende kunstenaars te ontdekken. Nu wordt het tijd dat deze kunstwerken ook de nodige aandacht krijgen onder een jongere doelgroep.

Het leukste promotie idee

De twee eerstejaars klassen van Projectbureau LINK hebben opdracht gekregen van Redmer Bax om de kunst populairder te maken onder de doelgroep 25 tot 40 jarigen. Dit is uiteraard een leuke opdracht voor de beginnende studenten waarbij ze hun creativiteit kunnen tonen.

De leerlingen strijden tegen elkaar om het beste promotie idee te maken voor Bax Kunst. De studenten die tot winnaars gekroond worden mogen samen met Redmer Bax hun promotie acties uitvoeren. De uitslag van deze strijd zal op 27 September 2019 bekend worden gemaakt.

 

 

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend